Ηλιακοί Θερμοσίφωνες FYROGENIS , Προφίλ

O όμιλος μας σήμερα μέτα από μακροχρόνια παρουσία στό χώρο της Θέρμανσης - Κλιματισμού & Ηλιακής ενέργειας,έχει τη δυνατότητα να παρέχει στούς πελατές του προιόντα υψηλής ποιότητας και μεγίστης απόδοσης. Ολα τα προϊόντα τού ομίλου φέρουν πιστοποιήσεις ISO 9001,ISO 14001,SOLAR KEYMARK.

Ερμωνάσσης 49, Αθήνα - Τηλ : 210 52.24.278, 210 52.33.555

Κατηγορίες
Τυχαίο προϊόν
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!
FYROGENIS 250 ΛΙΤΡΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ GLASS *ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!! 
FYROGENIS 250 ΛΙΤΡΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ GLASS  *ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Ηλιακός θερμοσίφωνας FYROGENIS 250 λίτρων διπλής ενέργειας glass με θερμοστάτη ασφαλείας. Φθηνός και οικονομικός. Αγοράστε online.
ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ FYROGENIS 250 ΛΙΤΡΑ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ GLASS
Τιμή: 763.00 €
Δείτε μας στο Facebook

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες FYROGENIS , Προφίλ
Η εταιρεία μας σήμερα είναι μια από τις πιο εξελιγμένες εταιρείες στην Ελλάδα, όσον αφορά την Θέρμανση - Ψύξη, με δυνατότητα παράδοσης στον εκάστοτε πελάτη της το αποτέλεσμα της μελέτης. Τα προϊόντα της είναι όλα ελεγμένα και διασφαλισμένα με την ποιότητα EN ISO 9001.

Η οργανωτική της δομή ενσωματώνει τμήματα Πωλήσεων, Marketing, Παραγωγής, Οικονομικών, Προμηθειών, Σχεδιασμό, Παράδοση μαγνητικών μέσων της εκάστοτε μελέτης (όταν χρειαστεί).

Σήμερα, στόχος της εταιρίας είναι η παροχή προϊόντων που θα είναι σύμφωνα προς τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς (σχεδίαση, κατασκευή ή και επισκευή) αλλά και η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της που θα ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 180 m2, απασχολεί επιστημονικό - τεχνικό προσωπικό - εξειδικευμένα συνεργεία και βασική δραστηριότητά της είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών της με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως:
  • Ηλιακούς Θερμοσίφωνες
  • Ψυκτικά μηχανήματα
  • Συλλέκτες
  • Boilers
  • Φυσικό Αέριο κ.α
Σας περιμένουμε....