Ηλιακοί Θερμοσίφωνες FYROGENIS , Προφίλ

O όμιλος μας σήμερα μέτα από μακροχρόνια παρουσία στό χώρο της Θέρμανσης - Κλιματισμού & Ηλιακής ενέργειας,έχει τη δυνατότητα να παρέχει στούς πελατές του προιόντα υψηλής ποιότητας και μεγίστης απόδοσης. Ολα τα προϊόντα τού ομίλου φέρουν πιστοποιήσεις ISO 9001,ISO 14001,SOLAR KEYMARK.

Ερμωνάσσης 49, Αθήνα - Τηλ : 210 52.24.278, 210 52.33.555

Κατηγορίες
Τυχαίο προϊόν
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL - ELTRON ETS 600
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL - ELTRON ETS 600
 ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL - ELTRON ETS 600 σε χαμηλή τιμή. Αθόρυβη λειτουργία, οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος, εγγυημένη θέρμανση. Αγοράστε online, άμεση παράδοση πανελλαδικώς.
ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ STIEBEL - ELTRON ETS 600
Τιμή: 1168.00 €
Δείτε μας στο Facebook

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες FYROGENIS , Προφίλ
Η εταιρεία μας σήμερα είναι μια από τις πιο εξελιγμένες εταιρείες στην Ελλάδα, όσον αφορά την Θέρμανση - Ψύξη, με δυνατότητα παράδοσης στον εκάστοτε πελάτη της το αποτέλεσμα της μελέτης. Τα προϊόντα της είναι όλα ελεγμένα και διασφαλισμένα με την ποιότητα EN ISO 9001.

Η οργανωτική της δομή ενσωματώνει τμήματα Πωλήσεων, Marketing, Παραγωγής, Οικονομικών, Προμηθειών, Σχεδιασμό, Παράδοση μαγνητικών μέσων της εκάστοτε μελέτης (όταν χρειαστεί).

Σήμερα, στόχος της εταιρίας είναι η παροχή προϊόντων που θα είναι σύμφωνα προς τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς (σχεδίαση, κατασκευή ή και επισκευή) αλλά και η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της που θα ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 180 m2, απασχολεί επιστημονικό - τεχνικό προσωπικό - εξειδικευμένα συνεργεία και βασική δραστηριότητά της είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών της με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως:
  • Ηλιακούς Θερμοσίφωνες
  • Ψυκτικά μηχανήματα
  • Συλλέκτες
  • Boilers
  • Φυσικό Αέριο κ.α
Σας περιμένουμε....